حرفهای زده نشده در حوزه معارف اسلامی، دین، حکومت (سیاستگذاری عمومی)، جامعه اسلامی، فرهنگ و ارتباطات
كتاب شاخه طوبی: زن، حجاب، جامعه (از مجموعه كتاب دانشجویی) به اهتمام فرشته مرادی توسط انتشارات موسسه میراث اهل قلم در تهران در 72 صفحه منتشر گردیده است. من چاپ پنجم (1387) این كتاب رو خوندم.
مجموعه كتاب دانشجویی با چاپ كتابهای ارزان قیمت در موضوعات متنوع در حجم متناسب به نظر می رسد به خوبی با مخاطبین خود ارتباط برقرار كرده است. توجه به این نكته نیز ضروری است كه كتاب دانشجویی، مجموعه ای غیرانتفاعی و غیردولتی است كه بدون استفاده از یارانه های دولتی منتشر می شود. كتاب دانشجویی از نمونه های موفق كار فرهنگی در كشور ماست كه قابلیت الگوگیری و مطالعه علمی دارد.
اما این كتاب، شاخه طوبی، به بررسی جایگاه زن در اسلام، زن در جامعه اسلامی، تفاوت ما و غربی ها درباره جایگاه زنان، حجاب، نقش زن و موضوعات مشابه آن است كه دیدگاههای اسلام را به خوبی به زبانی ساده و امروزی تبیین كرده است. شاخه طوبی، تماما سخنان رهبر معظم انقلاب، آقا سید علی آقای حسینی خامنه ای است كه 67 برش از سخنان ایشان در موقعیتهای گوناگون (مراسم عقد ازدواج، ولادت حضرت زهرا، دیدار اعضای شواری فرهنگی و اجتماعی زنان و ...) بیان كرده اند.
*وبنوشت حمید درویشی شاهکلائی،
*متولد شیرگاه (سوادکوه شمالی) مازندران،
*دانشآموخته دوره سوم کارشناسی ارشد پیوسته رشته «معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات» دانشگاه امام صادق علیه السلام.
*دانشجوی پنجمین دوره دکتری فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق علیهالسلام.
*اولین «رتبه یک» کنکور سراسری دکتری علوم ارتباطات (1390).
*مؤسس قرارگاه نشریات حیات و سردبیر سابق ماهنامه فرهنگی سیاسی حیات، نشریه بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام، سال بیست و یکم و بیست و دوم.
*معاون سابق آموزش و معاون سابق ارتباطات مرکز آموزشهای مجازی بسیج مستضعفین
*پژوهشگر برتر مرکز مطالعات راهبردی تربیت اسلامی (1394)
*با افتخارتر از همه: برادرزاده سردار سپاه اسلام، پاسدار شهید برزو درویشی.
* وبلاگ پاورقی فرهنگ و ارتباطات به متنها و حاشیههای فرهنگ و ارتباطات با اولویت انقلاب اسلامی و علاقه نویسنده میپردازد.
من کتاب امام موسی صدر این نویسنده خوب کشور را خوانده ام . این کتاب باعث شد اطلاعاتم نسبت به امام موسی بیشتر و بهتر شود. در پایان کتاب نیز متاسف شدم که چرا باید این شخصیت به راحتی ربوده شود و نتوان از طریق مجامع بین المللی پیگیری کرد