فرشتههان! با مسجدیها کار دارند.
پاتوقتون کجاست؟
ستارههای درخشان زمین برای آسمانیها
گزارش ویژه
تو مسجد چه کنیم؟!
زائر خدا شویم! پایهاید؟
بر شما باد مسجدی شدن!
*هشدار داد: نماز همسایه مسجد جز در مسجد پذیرفته نیست...
**یکی پرسید: اى امیر مومنان! همسایه مسجد کیست؟
*فرمود: کسى که...
تجربه کنیم.
امسال توفیق خادمی شهدا در یادمان هویزه میسر نشد؛
انشاءالله به زودی خادمی در آستان امام رضا؛
یا حتی کربلا، کاظمین، نجف، سامرا؛
و چه بسا سوریه و شام بلا؛
و انشاءالله بقیع و مسجد الاقصی.
دیر یا زود، به مانند سه تیر 84 «مردی از جنس مردم» خواهد آمد و کام امت حزب الله شیرین خواهد شد.
دعا کنید با موفقیت زیارت با پای پیاده نصیب همه آرزومندان شود.
حلال کنید!
اگر بطلبند، دوباره عازم عراقم، کافیست عصر شود.
ما باید همه مان فدایش بشویم. پیغمبر هم فداى اسلام شد. سیدالشهدا هم فداى اسلام شد. اسلام بزرگترین چیزى است که ودیعه خداست در بشر. ما باید عزممان را مصمم کنیم که در این راه شهید بشویم و علما بیشتر... این مسجدها را سنگر قرار بدهید براى اسلام. در صدر اسلام، از این مسجدها همهچیز بیرون مىرفت؛ مسجد محل قضاوت بود، مسجد محل چه بود، مسجد محل بسیج بود. بسیج سپاه بود، این مسجدها را باید شما محکم نگهدارید. نگویند به شما که دیگر مسجد مىخواهیم چه کنیم؛ ما انقلاب کردیم؛ما انقلاب کردیم مسجد درست کنیم. ما براى خدا انقلاب کردیم. شما، ملت ما انقلاب کرده است و از زبان ملت است که «جمهورى اسلامى». جمهورى اسلامى باید همهچیزش اسلامى باشد. این مساجد سنگرهاى اسلام است. محراب محل حرب است. اینها سنگرند براى اسلام. حفظ کنید اینها را.
صحیفه امام، ج15، ص: 15
بسم الله الرحمن الرحیم
...الذین ان مکناهم فی الارض اقاموا الصلاه... (حج/ 41)
هشدارهای دکتر فیاض در خصوص آینده دانشگاه در گفتگو با خبرنامه صادق؛
مشکل دانشگاه سازمانی و ساختاری نیست بلکه مشکل فکری است. هرکسی که در دانشگاه انگیزه های انقلابی داشته در سال های اخیر تسویه شده و یا کاری با او شده که از دانشگاه رفته است. به همین خاطر کسی باید در رأس دانشگاه قرار گیرد که سعه صدر داشته باشد، علوم انسانی رو خوب بفهمد، مغز تئوریک داشته باشد و نیروهای توانمند انقلابی را جذب کند.
خبرنامه صادق: همزمان با تعیین اعضای جدید هیئت امنای مؤسسه جامعهالامامالصادق توسط مقام معظم رهبری، در حکم ایشان خطاب به اعضای جدید هیئت امنا تأکید شده بود که: «در اوّلین فرصت با بهرهگیری از میراث و تجربیات گذشته و با رعایت راهبردهای ابلاغی که به پیوست خواهد آمد، به تنظیم و تصویب اساسنامهی جدیدی مبادرت ورزند تا بر آن اساس و با تلاشهای جدّی خود نصاب این تشکیلات علمی را بعنوان یکی از مهمترین کانونهای اعتلای معارف اسلامی و تحوّل علوم انسانی در کشور ارتقاء بخشند.»