پاورقی فرهنگ و ارتباطات

وب‌نوشت حمید درویشی شاهکلایی

پاورقی فرهنگ و ارتباطات

وب‌نوشت حمید درویشی شاهکلایی

پاورقی فرهنگ و ارتباطات
*حمید درویشی شاهکلایی، پژوهشگر و ویراستار
*متولد شیرگاه، سوادکوه شمالی مازندران (اصالتا از روستای شاهکلای لفور)

*طلبه و دانش‌آموخته دوره سوم کارشناسی‌ارشد معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق علیه‌السلام و دوره پنجم دکتری فرهنگ و ارتباطات همان دانشگاه (دوره شهید جاوید مرحمتی)
*اولین «رتبه یک» کنکور سراسری دکتری مجموعه علوم ارتباطات (1390).
*موسس قرارگاه نشریات حیات بسیج دانشجویی و سردبیر سابق ماه‌نامه فرهنگی سیاسی حیات، نشریه بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام، سال بیست و یکم و بیست و دوم.
*معاون سابق آموزش و معاون سابق ارتباطات مرکز آموزش‌های مجازی بسیج مستضعفین
*پژوهش‌گر برتر مرکز مطالعات راهبردی تربیت اسلامی (1394)
*با افتخارتر از همه: برادرزاده سردار سپاه اسلام، پاسدار شهید برزو درویشی شاهکلائی
حدیث‌های مسجد
  • ۹۴/۱۲/۲۴

    فرشته‌هان! با مسجدی‌ها کار دارند.

  • ۹۴/۱۰/۲۴

    ستاره‌های درخشان زمین برای آسمانی‌ها

  • ۹۲/۰۶/۲۲

    *هشدار داد: نماز همسایه مسجد جز در مسجد پذیرفته نیست...

    **یکی پرسید: اى امیر مومنان! همسایه مسجد کیست؟

    *فرمود: کسى که...

مطالب پیامکی
  • ۹۵/۰۱/۰۹
    افق بالاتر

    امسال توفیق خادمی شهدا در یادمان هویزه میسر نشد؛ 

    انشاءالله به زودی خادمی در آستان امام رضا؛ 

    یا حتی کربلا، کاظمین، نجف، سامرا؛ 

    و چه بسا سوریه و شام بلا؛

    و انشاءالله بقیع و مسجد الاقصی.

  • ۹۵/۰۱/۰۶
    دیر یا زود

    دیر یا زود، به مانند سه تیر 84 «مردی از جنس مردم» خواهد آمد و کام امت حزب الله شیرین خواهد شد.

  • ۹۲/۰۹/۲۵
    24

    دعا کنید با موفقیت زیارت با پای پیاده نصیب همه آرزومندان شود.

    حلال کنید!

  • ۹۲/۰۹/۲۵
    23

    اگر بطلبند، دوباره عازم عراقم، کافیست عصر شود.

  • ۹۲/۰۴/۰۷
    22
    فقط چند ساعت دیگه
    این جمع با صفا جمع میشه...
  • ۹۲/۰۴/۰۷
    21
    خدا رو شکر سیاحت ما در زیارت است
  • ۹۲/۰۴/۰۷
    20
    خلاصه اینکه:
    خدایا ما فقط همین خانواده رو داریم
    آخرین بارمون نشه...
  • ۹۲/۰۴/۰۲
    16
    زباله رو تو جاده ول نکن!
    جوان عراقی:.شهرداری جمع میکند!
  • ۹۲/۰۴/۰۱
    15
    جنت ما موکب است، مقصد ما کربلاست
طبقه‌بندی موضوعی مطالب
بایگانی
قفسه کتاب‌های من
پاورقی‌های فرهنگ و ارتباطات من
آخرین نظرات

هفت شهریور 1320 آمد. یازده اردیبهشت83 رفت. در این میانه یتیم بود. به سختی کار کرد و درس خواند. معلم شد. مبارز سیاسی شد. شاعر شد. طنز نویس شد. رفیق شفیق رئیس جمهور عزیز، محمد علی رجایی شد. (از همان دوران معلمی). مدیر کل تو آموزش و پرورش شد. مشاور نخست وزیر و رئیس جمهور (هم رجایی و هم آقا سید علی آقای حسینی خامنه ای) هم شد. سال 1362 هم خودش از مشاغل سیاسی اومد بیرون تا بهتر بتونه به خدمت کنه. طنز رو که از سال 1350 با اختناق ر‍ژیم پهلوی کنار گذاشته بود، دوباره به کار گرفت. گل آقا شد و دو کلمه حرف حساب نوشت. (روزنامه اطلاعات آقای دعایی) 1369 خیلی جوگیر! هفته نامه طنز و کاریکاتور داد بیرون و کمی بعد ماهنامه و سالنامه و بعدها هم بچه ها گل آقا!1381 هم کسی نفهمید و به کسی هم نگفت که چرا یه دفعه تصمیم به تعطیلی هفته نامه گل آقا گرفت! زندگی جالبی داشت که با فقر شروع شد و ظلم. با درس و کار ادامه پیدا کرد و مبارزه. به پست سیاسی رسید ولی آن را رها کرد تا معلم باشد و کار فرهنگی کند. بازگشت زود هنگام (نه چون همکار دیگرش، میرحسین موسوی 20 ساله) به سیاست داشت، آنهم به زبان شیرین طنز و برای رضای خدا. یادش گرامی! انتشارات مدرسه، مجموعه کتابهای چهره های درخشان را با هدف معرفی مفاخر عصر حاضر به نسل جوان و نوجوان چاپ می کند. کتابهایی شکیل، سبک، با حجم مناسب و اطلاعات سودمند. کتاب «کیومرث صابری فومنی گل آقا» یکی از این کتابهاست که در 96 صفحه چاپ شده و من چاپ سوم 1386 آن را خوندم. ریتا اصغرپور (نویسنده کتاب) علاوه بر زندگی نامه، به تهیه سال شمار زندگی، گزیده ای نوشته ها و فهرست مجموعه آثار و عکس هایی از ایشان (کودکی، در کنار شهید رجایی و مقام معظم رهبری، در لباس احرام و ...) اقدام کرده است. شخصا از دوره راهنمایی (دهه 70!) علاقه خاصی به این مجموعه کتاب چهره های درخشان داشتم و کتاب پروفسور حسابی، احمد آرام، کلهر و ... رو از همین مجموعه خوندم.

هفت شهریور 1320 آمد. یازده اردیبهشت83 رفت. در این میانه یتیم بود. به سختی کار کرد و درس خواند. معلم شد. مبارز سیاسی شد. شاعر شد. طنز نویس شد. رفیق شفیق رئیس جمهور عزیز، محمد علی رجایی شد. (از همان دوران معلمی). مدیر کل تو آموزش و پرورش شد. مشاور نخست وزیر و رئیس جمهور (هم رجایی و هم آقا سید علی آقای حسینی خامنه ای) هم شد. سال 1362 هم خودش از مشاغل سیاسی اومد بیرون تا بهتر بتونه به خدمت کنه. طنز رو که از سال 1350 با اختناق ر‍ژیم پهلوی کنار گذاشته بود، دوباره به کار گرفت. گل آقا شد و دو کلمه حرف حساب نوشت. (روزنامه اطلاعات آقای دعایی) 1369 خیلی جوگیر! هفته نامه طنز و کاریکاتور داد بیرون و کمی بعد ماهنامه و سالنامه و بعدها هم بچه ها گل آقا!1381 هم کسی نفهمید و به کسی هم نگفت که چرا یه دفعه تصمیم به تعطیلی هفته نامه گل آقا گرفت!

زندگی جالبی داشت که با فقر شروع شد و ظلم. با درس و کار ادامه پیدا کرد و مبارزه. به پست سیاسی رسید ولی آن را رها کرد تا معلم باشد و کار فرهنگی کند. بازگشت زود هنگام (نه چون همکار دیگرش، میرحسین موسوی 20 ساله) به سیاست داشت، آنهم به زبان شیرین طنز و برای رضای خدا.

یادش گرامی!

انتشارات مدرسه، مجموعه کتابهای چهره های درخشان را با هدف معرفی مفاخر عصر حاضر به نسل جوان و نوجوان چاپ می کند. کتابهایی شکیل، سبک، با حجم مناسب و اطلاعات سودمند. کتاب «کیومرث صابری فومنی گل آقا» یکی از این کتابهاست که در 96 صفحه چاپ شده و من چاپ سوم 1386 آن را خوندم. ریتا اصغرپور (نویسنده کتاب) علاوه بر زندگی نامه، به تهیه سال شمار زندگی، گزیده ای نوشته ها و فهرست مجموعه آثار و عکس هایی از ایشان (کودکی، در کنار شهید رجایی و مقام معظم رهبری، در لباس احرام و ...) اقدام کرده است.

شخصا از دوره راهنمایی (دهه 70!) علاقه خاصی به این مجموعه کتاب چهره های درخشان داشتم و کتاب پروفسور حسابی، احمد آرام، کلهر و ... رو از همین مجموعه خوندم.

۹۹/۰۹/۲۲
حمید درویشی شاهکلائی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی