لینک اصلی سایت: http://ketablink.com
موتور جستجوی مطالب اسلامی در اینترنت راه اندازی شد
خبرگزاری رسا ـ موتور جستجوی مطالب اسلامی با لوگوی شرکت گوگل با عنوان گوگل اسلامی راه اندازی شد.
به نقل از inna این موتور جستجو برای استفاده کاربران مسلمان طراحی شده و مطالب مربوط به مبانی و احکام اسلامی ، غذای حلال، سایتهای خبری و آموزش قرآنی را در اولویت قرار می دهد که به راحتی می تواند به این مطالب دسترسی پیدا کرد.
همچنین این موتور در هنگام جستجو عکسها و تصاویر مبتذل و نامناسب را به صورت اتوماتیک حذف می کند.
لازم به ذکر است علاقه مندان می توانند به آدرس theislamicsearch.com مراجعه کنند.
نمی دونم قضیه چیه ولی در پایین صفحه اول این سایت به انگلیسی نوشته: گوگل اسلامی- موتور جستجوی اسلامی که توسط گوگل قدرت (حمایت) داده می شود. بهترین راه برای مسلمانان برای مرور اینترنت- جمهوری اسلامی ایران!
در حال حاضر این سایت قابلیت جستجو در منابع تصویری، کتابها، خبر ها و وب را دارد.
بعد التحریر:
این سایت، ضد شیعی از آب در آمد!
خبرتابنک را بخوانید:
سایت گوگل اسلامی یک موتور جستجوی سفارشی شده گوگل است. قابلیت سفارشی سازی جستجوی گوگل چند سالی است که در اختیار کاربران قرار گرفته که به خودی خود ارزش ندارد، بلکه همه توانایی و ارزش آن در انتخاب و گزینش سایتهای هدف جستجوست و اینجاست که جهتگیری گردانندگان در نتایج به دست آمده بسیار اثرگذار میشود.
به گزارش خبرنگار «تابناک»، سایت گوگل اسلامی، تمایلات شدیدی به مجموعه چند سایت islamonline.net - islamway.com - islam2all.com - islamweb.net - islam-guide.com - al-islam.com - islammessage.com و islamqa.com دارد ـ اگر نگوییم از سوی آنها گردانده میشود ـ و بنا بر دیدگاههای گردانندگان این چند سایت، جستجوی خود را انجام میدهد. این چند سایت از بارزترین سایتهای دعوت به اسلام ولی با گرایش شدید به وهابیت هستند و مبارزه با تفکر شیعه از مهمترین برنامههای آنهاست.
بنا بر این گزارش، چنین رویکردی در موتور جستجوی این سایت نیز در نظر گرفته شده است؛ برای نمونه، با جستجوی کلمه شیعه بیشتر نتایج ـ دقیقا جز یک نتیجه در سه صفحه نخست ـ به مطالبی در رد شیعه بر سایتهای تند وهابی و یا گروههای اینترنتی آنها باز میشود. البته در این بین، گاه نتایجی در برخی سایتهای شیعه یا بی طرف هم یافت میشود، ولی تعداد آنها بسیار ناچیز است و گویا تنها برای خالی نبودن عریضه در نظر گرفته شدهاند و برای همین، معرفی و تبلیغ برای چنین سایتی که هدف آن تعریف خاصی از اسلام و ارایه دیدگاهی ضد شیعه است، چندان جالب به نظر نمیرسد.
این گزارش میافزاید: اما موتور جستجوی «کتاب لینک» نیز بر پایه بررسیها، تنها موتور جستجوی واقعی کتابهای حوزه مطالعات اسلامی ـ برای دانلود و یا مطالعه ـ است. این سایت لینک دانلود و یا مطالعه کتابی را که در آن جستجو میشود، در اختیار میگذارد و هرچند خود سایت تنها ادعای جستجوی کتابهای حوزه مطالعات اسلامی را دارد، در بسیاری از زمینههای دیگر هم به راحتی میتوان کتاب مورد نظر را پیدا نمود، به گونهای که از دیوان حافظ و شاهنامه تا کتابهای جامعه شناسی و روانشناسی قابلیت جستجو دارد.
به هر حال، اکنون یکی از مهمترین مشکلاتی که در حوزه علوم انسانی و مطالعات اسلامی پیش روست، کمبود منابع به روز و نیز دشواری در دسترسی به منابع موجود برای دانشپژوهان حوزه و یا دانشگاه است، در حالی که با آشنایی و معرفی این قبیل سایتها، دسترسی به بیشتر کتابها در این رشتهها بسیار آسان میشود.