- سید مهدی شجاعی از نویسندگان خودی و متعهد و انقلابی محسوب می شه.
- یک سری حرفها و ایده ها و الگوها هست که به تعبیر ما بومی، اسلامی یا ایرانی هستند. غربی ها و غربزده ها مخالف طرح اونان و شجاعت طرح اونا هم در ادبیات هنرمندان انقلابی پیدا می شه. از همه هنرمندانی که الگوهای بومی را می آرن به میدون، تشکر می کنم.
- یک سری چیزها هم هست که انتقاد و بیان نگرانی هاست. بعضی خودی ها نسبت به اون سکوت می کنند یا توجیه. خوشم می آد افرادی مثل سید مهدی شجاعی، این واقعیت ها را می گن. نقد درونی. یاد یه سخنرانی استاد پناهیان افتادم که می گفت: از شهید مطهری می پذیریم که تحریفات عاشورا بنویسه، اما از یکی که نسبت به مجلس روضه غیر خودی حساب می آد؛ نمی پذیریم.
- البته توجه می کنید که من معمولا به بیان همه چیزهای مثبت و منفی نمی پردازم. مثلا در مورد این کتاب نگفتم که اونجایی که از مرگ صحبت می کنه، اون مرگش اصلا اون اثری که باید داشته باشه و مثلا انسان را به عبرت برسونه نداره. یک داستان کوتاه درباره خبر مرگ که به جای بیداری و آگاهی نسبت به مرگ، ما رو دچار غفلت از اون می کنه! این اوج تحریف یک پدیده است.
اشاره: اسلام
پرچمدار مطالعه است. مقام معظم رهبری
معرفی کتابهای مطالعه شده در سال جاری: شصت و دومین کتاب
عنوان: کتاب مجموعه داستان همراه با چند نقد و نظر اثر سید مهدی شجاعی
خب، نه داستان کوتاهست که پرداختن به اونا به تفکیک یادداشتو طولانی می کنه. اجمالا:
کتابشناسی:
کتاب مجموعه داستان غیرقابل چاپ همراه با نقد و نظر، سید مهدی شجاعی، ویرایش دوم، تهران، کتاب نیستان، چاپ دوازدهم 1387، تعداد صفحات 104 صفحه +78صفحه نقد