آقای مهندس شما دیگر چرا؟
رسانه کتاب، مغز نظام رسانه ای، رسانه نخبگان، اولین و پدر رسانه های بشری در دوران پس از تاریخ است. (دکتر محمد ابراهیم فیاض، ایران آینده به سوی الگویی مردم شناختی برای ابرقدرتی ایران، پژوهشگاه فرهنگ و هنر و ارتباطات، تهران، 1387، ص 125)
معرفی کتابهای مطالعه شده در سال جاری: شصت و ششمین کتاب
عنوان کتاب: سید محمد تقی رضوی[کتاب رضوی]/ یادگاران17
مجموعه کتابهای یادگاران در سال 1383 خیلی مشهور شده بود. سبک جدید زمینی کردن شهدا و در نتیجه ملموس و در دسترس شدن شهدا جواب داده بود.
بازنویسی خاطرات شهدا برای نسلی که شهدا را ندیده است. سادگی فوق العاده طراحی صفحات کتاب که توجه ذهن را از نکات جانبی باز می دارد.
سادگی طراحی (کوتاهی خاطره ها، حجم زیاد قسمت خالی صفحه، هر خاطره یک صفحه، قطع کوچک) باعث پرورش خیال و درگیری ذهن مخاطب برای ساخت تصویر خاطره می شود.
مشخص نبودن گوینده خاطره، گوینده نقل و قول های درون متن، مکان و زمان و سایر ستینگ خاطره ها، عامل فعال شدن مخاطب برای فهم خاطره می شود.
کتاب هفدهم این مجموعه به مهندس سید محمد تقی رضوی می پردازد. او می توانست در تهران در دفترش بنشیند و خودش را توجیه کند که کارش را برای خدا انجام می دهد. و همین کافی است. چرا او این کار را نکرد؟ و شخصا در جبهه ها حضورمی یافت؟
خوبست اینجور جاها تو زندگی امروزیمون ببینیم چقدر چقدر مثل شهدا هستیم؟
من این کتاب رو تو اتوبوس اردوی راهیان نور بجه های فرهنگ و ارتباطات (عاشورای 1388) خوندم. با تشکر از کادر اردو بابت کتابخانه ته اتوبوس.
شما را به خواندن صد خاطره زیبا و کوتاه از این شهید دعوت می کنم.
کتابشناسی:
کتاب خاطرات مهندس سید محمد تقی رضوی، یادگاران، دفتر 17، انتشارات روایت فتح، 1385
۹۹/۰۹/۲۳