مسعود فراستی واقعیت سینما را بازگو می کرد
جرم مسعود فراستی این بود که لختی پادشاهان سینمای ایران را گوشزد می کرد. فرقی نمی کند که مسعود کیمیایی آن پادشاه لخت باشد یا یک کارگردان فیلم اولی ارزشی. برخی سینماگران هم حساس، از شنیدن واقعیت زشت خود -که عمری است به تعطیلی و بی رونقی سینمای ایران انجامیده- رنجیده خاطر شدند و به سخن پراکنی علیه مسعود فراستی پرداختند. آری! آن چه به سینما لطمه می زند، نقدهای مسعود فراستی نیست، عملکرد ضعیف و غیرقابل دفاع سینماگران ایرانی است. ای کاش، بروند خودشان را اصلاح کنند!
نقش برجسته مسعود فراستی در جذب مخاطب برای برنامه نقد سینمایی هفت شبکه سه سیما
برنامه هفت با نقدهای تند و تیز و صد البته منصفانه ی مسعود فراستی بود که به بهترین برنامه سینمایی تلویزیون تبدیل شد و هر جمعه تا 2 با مداد شنبه مهمانش بودیم. اما این جمعه برنامه هفت بدون مسعود به روی آنتن رفت. دو منتقد این هفته یکی به نعل می زدند و یکی به میخ! شجاعت مسعود را در بیان حقایق نداشتند.
منتظریم تا این مدعیان روشنفکری کمی انتقاد پذیری از خود نشان بدهند. لا اقل نقش های انتقادپذیر را بازی کنند! به امید بازگشت ارزشمندترین چهره های ارزشمند منتقد به برنامه هفت!
واقعیت جنجال برانگیز
مسعود فراستی ضمن پرت و بلا دانستن فیلم جرم، آخرین ساخته مسعود کیمیایی، و بیان انتقادات روانشناسی به فیلم، ابراز داشت که این فیلم یک استمناء است. یعنی کارگردان برای خودارضایی این فیلم را ساخته است. وی بارها فیلم «قیصر» ساخته مسعود کیمیایی در پیش از انقلاب اسلامی را بهترین فیلم او عنوان کرده است و خاطر نشان ساخته بود که به «قیصر» احترام می گذارد. گویا مسعود فراستی اعلام کرده این اظهارات ناشی از هیجان نبوده که بخواهد پس بگیرد؛ بلکه به اظهاراتش اعتقاد دارد.
- مطلب مرتبط که چند ماه قبل نوشتم: (+)
۹۹/۰۹/۲۵