شهرستانی ها و پیام نوری ها؛ موفق تر از تهرانی ها
گویا در آزمون دکتری امسال که سراسری بود و سوالات، پاسخ های روشنی (تک کلمه ای یا تستی) داشته اند و توسط کامپیوتر تصحیح گشته اند، نورچشمی ها و امیدهای دانشگاه های به اصطلاح بزرگ (مثل ما، تهران، و ...) خراب کرده اند و پیام نوری ها نتیجه بهتری گرفته اند.
آیا وقت آن نرسیده است که این دانشگاهها ببینند چرا:
-
فارغ التحصیل آنها هوش و استعداد تحصیلی کمی دارد؟
- فارغ التحصیل آنها در زبان انگلیسی ضعیف است؟
- کتابهای کمک آموزشی فلان موسسه کنکور (که مثلا توسط فلان دانشجوی فوق لیسانس نوشته شده) از کتابهای اساتید چهره ماندگار آنها، جامع تر و کامل تر است؟
اساتید محترم دانشگاههای بزرگ!
تجربه اول آزمون سراسری مانند هر تجربه اول دیگری نقص دارد و باید برطرف شود. حتی من در این وبلاگ، همان زمان که امثال شما از عدالت آموزشی به مثابه نتیجه مهم سراسری شدن آزمون دکتری سخن می گفتید، نوشتم و پیش بینی کردم که این طور شود. بهتر است، اکنون که به مدد آزمون عادلانه و سراسری دکتری، لختی پادشاهان دانشگاهی ایران (به ویژه دانشگاههای تهران) روشن شد، اساتید این دانشگاه ها تلاش برای برطرف کردن ایرادهای آموزشی خود کنند نه این که شورای عالی را وادار کنند که در اقداماتی عجولانه ظرفیت دکتری را دوبرابر کند یا ... واقعیت این است که دانشجوی شما در رقابت ساده با دانشجوی دانشگاههای شهرستان شکست خورد. شما شکست خوردید!
در همین زمینه بخوانید:
مصوبه افزایش دو برابری ظرفیت دکتری علمی نیست/ روند توسعه کند میشود (مصاحبه استاد دانشگاه شریف)
خرسندی از افزایش دو برابری ظرفیت کنکور دکتری/ مراقب کیفیت باشیم (مصاحبه استاد دانشگاه تربیت مدرس)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مطالب مرتبط:
مطالب مرتبط:
- حاشیه ها و نکته هایی از اولین تجربه ام در آزمون کتبی دکتری ارتباطات
- گزینه های دکتری در ارتباطات سال آینده دانشگاههای ایران
- قبولی پاورقی نویس در آزمون کتبی دکتری علوم ارتباطات
۹۹/۰۹/۲۵