این روزها دانشجویان دوره نهم معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات، درس «مطالعات دین» را میگذرانند که میتواند یکی از بهترین درسهای دوره کارشناسیشان باشد. شاید بتوان گفت اولین درس آنهاست که رنگ و بوی میانرشتهایتری دارد.
یادم هست قرار بود درس مطالعات دین برای ما و ورودیهای قبلی همزمان ارائه شود و یه سفر هم به هند بریم. آقای دکتر هوشنگی هم قرار بود استاد درس باشند. دو هفته اول کلاس تشکیل نشد و هفته سوم با حضور یک استاد جدید و متفاوت کلاسها شروع شد. دکتر عبدالله گیویان. نکات مثبت و منفی کلاس زیاد بود. بچهها اقبال خوبی به کلاس نشان دادند و وقت زیادی هم گذاشتند، هر چند این تلاشها اصلا دیده نشد و نمره درس بعد از چند نیمسال و بدون توجه به فعالیتها داده شد. از برکات این درس، علاقهمندی بچهها به روش مردمنگاری بود که نیمسال قبلش در درس انسانشناسی فرهنگی دکتر ابراهیم فیاض نضج گرفته بود.
اصلا بیخیال اینها. بریم سر اصل مطلب. این پردهنگار رو همون سال، در قالب پیپیتی PPT از کتاب «پژوهش فرهنگی مردم نگاری در جوامع پیچیده» نوشته «جیمز پ. اسپردلی و دیوید و.مکورد» ترجمه «دکتر بیوک محمدی» کاری از انتشارات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی تهیه کرده بودم. به نوعی خلاصه کتاب است. این کتاب رو همون روزهای اول استاد معرفی کردند و ما با اشتیاق فراوان خواندیم و خلاصه کردیم.
برای دریافت نسخه پیپیتی پرده نگار خلاصه کتاب پژوهش فرهنگی اینجا را یک تقه بزنید! حجم 638 کیلوبایت
متن کامل خلاصه کتاب رو خواستم در ادامه مطلب بذارم. نشد. میهن بلاگ است و محدودیت مطالب. ناچار در قالب واژه پرداز وورد و پسوند docx گذاشتم. قدم تقه زدنهایتان به روی چشم! 22 کیلوبایت
۹۹/۰۹/۲۷