سلام بر شما
یه ذره بحث
نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، یه جورایی بزرگترین رویداد فرهنگی سال کشور ماست. همزمان با برپایی این نمایشگاه، بعضی چیزها یادمان میافتد؛ مثل شب قدر است. در حق کتاب، در سالی که گذشت چه کردیم و در سالی که در پیش رو داریم، چه میکنیم.
یکی از مهمترین سوالات که همه با آن درگیرند (یعنی باید درگیر باشند)، این است که چه بخوانیم؟ توجه به گستره کتابها و گستره نیازهای مخاطبان و چیزهای دیگر به ما میگوید که پاسخ به این سوال دشوار است. یک راه سادهسازی پاسخ، حذف بخشی از سوال است. مثلا تفکیک موضوعی کنیم و بپرسیم در حوزه عمومی یا فلان حوزه تخصصی چه بخوانیم. فهرست پیش رو که برای اولین بار در سال گذشته منتشر شد و مورد استقبال قرار گرفت، امسال کمی روزآمد شده است و یک مرحله جلوتر به مخاطبان توجه کرده است.
درباره همین فهرست
کتابهای فهرست حاضر براساس تقسیمبندی به 11 حوزه اصلی دستهبندی شدهاند. در هر حوزه نیز از کتابهای بخشهای مختلف آن حوزه استفاده شده است تا در مجموع حجم گستردهتری از منابع فهرست گردد. چندان هم عنوانهای تقسیمبندی را جدی نگیرید، تسامح زیادی در نامگذاری به خرج داده شده و احتمالا در نسخههای بعدی تغییر کند.
پسزمینه برخی ردیفها به رنگ زرد در آمده است. این بدان معناست که این کتابها در ویراست جدید این سند اضافه شدهاند. برخی از این کتابها جدید هستند ولی برخی از آنها قدیمیترند.
پیش از عنوان برخی کتابها، علامت ستاره (*) وجود دارد. این بدان معناست که مطالعه و احیانا خرید این کتاب به دانشجویان سالاولی رشته معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق علیهالسلام پیشنهاد میگردد. این کتابها کتابهایی هستند که اجمالا مناسب تشخیص داده شدهاند، نه بیشتر.
دست نیاز
این فهرست برای بهتر شدن، نیازمند اختصاص وقت بیشتری از سوی من و ارسال نظرات و پیشنهادات از سوی شماست.
پیوند دریافت فهرست کتاب به شکل سند قابل ویرایش از طریق واژهپرداز وورد