از #دانشگاه_امام_صادق هیچ چیز بعید نیست. آن اوایل فقط چهرههای خاصی از اصلاحطلب و اصولگرا یا جوانترین استاندار کشور در زمان #احمدینژاد را مثال میزدیم. بعد برخی ضدانقلابها مثلاً حاضران در شبکههای ماهوارهای خارجنشین را هم به عنوان محصولات عجیب دانشگاه اضافه کردیم. بعد با محمدحسن #منطقی_بروجردی آشنا شدیم که سطح کار را خیلی برد بالا و با نام جدیدش، #هارون_مونس هم از داعش حمایت کرد و هم اینکه سرانجام در #استرالیا در حین عملیات تروریستی کشته شد! آری؛ از شخص استاد دکتر #سیدامامی بعید بود ولی استخر ماهی دانشگاه قبلاً شاهد #خودکشی منجر به مرگ #پروفسور #نوری، استاد تراز اول اقتصاد در سطح جهانی، بود! دانشگاه امام صادق فقط بسیج دانشجویی و هیئت میثاقش نیست!
از این شوخیها بگذریم!
سال اول دانشجوییام بود. اطلاعیهای دیدم مبنی بر تجلیل از یکی از استادان دانشگاه به اسم کاووس سید امامی در فرهنگسرای ابنسینا به مناسبت رونمایی از کتاب جدیدشان: تحقیق در رسانههای جمعی. نزدیک بود، رفتم. آنجا جمعی از استادان خودمان را دیدم. وقتی فهمیدم تخصص اصلی ایشان، جامعهشناسی دین است، خیلی خوشحال شدم؛ آن سالها مطالعه دین از زاویه علوم اجتماعی برایم خیلی دوستداشتنی به نظر میرسید!
یادم هست دکتر #آشنا با یادآوری دوره شاگردی خودشان در نزد دکتر سید امامی، از ایشان بابت ترجمه این کتاب که پیشتر در مقطع دکتری فرهنگ و ارتباطات دانشگاه تدریس کرده بودند، تقدیر کردند. کتاب حجیمی بود. [یکی دو؟]سال بعد خریدمش. عصای دستمان بود. بارها خواندمش. حتی این اواخر برای آزمون جامع دکتری (پس از اتمام همه واحدها و کلاسها)، خواندمش. این کتاب چیزهای فراوانی به من در زمینه #روش_تحقیق آموخت.
بعدترها که خودرو، کلاه و کلا نشاط ماجراجویانه بالای استاد سیدامامی را دیدم، همه را به پای سبک زندگی آمریکایی گذاشتم. اساتید اروپارفته، مثل دکتر #معتمدنژاد همیشه حالت نزار و بیماری داشتند؛ انگار هنوز تو سرمای اروپا در حال پژمردگیاند اما این آمریکاییها مثل پروفسور #مولانا به شدت سرحال و بانشاط هستند.
۹۹/۰۹/۲۸